Skip to main content
12 Jul 2021

Lazkao Kirol Elkarteak Ohiko Batzar Orokorrerako deia egiten die bazkideei, datorren uztailaren 13an, asteartea, arratsaldeko 18: 00etan (lehen deialdian) eta arratsaldeko 18: 30ean, bigarren deialdian, Lazkaoko udaletxean. Hona hemen gai-zerrenda:

13 Jun 2021

Ekainaren 23an eta 24an, Euskadi plazan, eta 18: 30etik 20: 30era bitartean, klubean gordeta daukagun arropa aterako dugu, outlet planean saltzeko, prezio ekonomikoan. Lerro hauen bidez, lazkaotar guztiak gonbidatzen ditugu kalitate oneko kirol eta paseoko arropa erosteko aukera izan dezaten.

24 May 2021

1. JUBENILEN MAILA

IDIAZABAL K.E. 0-2 LAZKAO K.E.

Lazkaoko jubenilen partida ona izan da, batez ere partidaren lehen zatian. Lazkao jaun eta jabe izan zen lehen 45 minutuetan eta 9. minutuan Begue 1-0ekoa sartzen hasi zen. Minutu bat geroago jokalari horrek berak bidali zuen baloia gurutzetara eta hortik aurrera gol aukerak Lazkaok bakarrik sortu zituen. Bigarren zatia aspergarri samarra izan zen bi taldeentzat, 70. minutuan Aimar kabak jaurtitako korner baten ostean Unaxek jo eta Hatimi jarri zion markagailuan 0-2koa jartzeko. Idiazabalek azken minutuetan, eraso batean, zutoinera errematatu zuen baloia, eta ia partida osoan izan zuten aukera bakarra izan zen. Horrela, TXIMELAk babestutako elastikoa janzten duten lazkaotarrek sailkapenaren erdian bukatu dute ligaxka. Orain, jokalariak, teknikariak eta zuzendariak animatu behar dira datorren denboraldian jubenilak ohorezko jubenilen kategoria lor dezan. Animo guztioi eta Aupa Lazkao. Datorren denboraldira arte.

OHOREZKO KADETEEN MAILA

LAZKAO K.E. 0-4 ORDIZIA K.E.

Ohorezko kadeteak 0-4 galdu zuen Ariztin Ordizia liderraren aurka. Partida nola joan zen kontuan hartuta, emaitza oso engainagarria izan zen, hamabost minuturen faltan 0-0ekoa baitzen markagailua. Nagusitasuna bisitariena izan zen arren, gol aukera argienak lazkaotarrek izan zituzten, atsedenaldira iritsi baino lehen. 52. minutuan, talde lazkaotarrak bi aukera izan ditu, bat falta jaurtiketa batekin, eta bestea, atezain ordiziarrak desbideratu duen jaurtiketa batekin, gola markagailura igotzea saihestu du. 65. minutuan, bisitariak aurretik jarri ziren markagailuan, eta 10 minutu geroago bigarrena egin zuten. Ordura arte lan ona egin zuten lazkaotarrek behera egin zuten eta hiru minututan, beste bi gol sartu zizkieten. Ordizia zoriondu nahi dugu multzoko lehen postuan geratu eta hurrengo fasea jokatzeagatik.